Торт з печива з заварним кремом і бананом дуже просто приготувати в домашніх умовах. Найзручніше таке ласощі робити в рознімної формі, але якщо у вас такої немає, не турбуйтеся, підійде будь-яка миска або каструля з відповідним діаметром.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Молоко коров’яче – 1200 мл
  • Цукор-пісок – 5 ст. л.
  • Йогурт – 350 мл
  • Суміш для пудингу – 4 пакету
  • Банан – 5 шт.
  • Печиво савоярді – 400 гр.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Вершки 33% – 250 мл
  • Ванілін – 1 ч. л.
  • Цукрова пудра – 20 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування торта з печива без випічки з заварним кремом і бананом? З молока, цукру і суміші для пудингу приготуйте крем. Змішайте ці інгредієнти в каструлю і варіть на повільному вогні, постійно помішуючи. Після того, як крем загусне, зніміть з вогню і приберіть його в прохолодне місце, щоб він охолов.

Вершкове масло збийте міксером до пишноти. Продовжуючи збивати, введіть в нього охолоджений пудинг. Потім частинами додайте йогурт і доведіть крем до однорідності.

Печиво розламайте на більш дрібні частини і змішати з кремом.

В роз’ємну форму викладіть половину маси печива з кремом.

Потім покладіть шар з часточок бананів.

Зверху викладіть другу частину печива з кремом. Поставте торт в холодильник для просочення на 6-8 годин. Перед подачею прикрасьте торт по своєму смаку.

Приємного апетиту!

Торти