Смак знайомий з дитинства – торт з печива Топлене молоко. Дуже просте і смачне ласощі, яке можна приготувати в домашніх умовах без особливих клопотів. Подобається воно дорослим і дітям.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Молоко коров’яче – 0,5 л.
  • Молоко згущене – 80 гр.
  • Ванілін – 2 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Масло вершкове – 120 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування торта з печиво «Топлене молоко» без випічки? У мисці змішайте дві столові ложки борошна і молока. Інше молоко влийте в каструлю, доведіть до кипіння, додайте згущене молоко, ванільний цукор і тримайте суміш на повільному вогні, поки не розчиниться цукор.

Додайте в каструлю суміш молока і борошна, продовжуйте варити крем, поки він не загусне. Як тільки на поверхні почнуть з’являтися перші бульбашки, зніміть каструлю з вогню. Потім додайте в крем розм’якшене вершкове масло і добре перемішайте.

На обробну дошку покладіть харчову плівку. На плівку викладіть перший шар печива.

Змастіть печиво кремом. І продовжуйте викладати шари в такому порядку. Таким чином складіть торт.

Верхній шар і краю торта добре промажте кремом, посипте пісочної крихтою.

Торт акуратно загорніть в харчову плівку і помістіть його в холодильник на 8 годин.

Готовий торт прикрасити фруктами і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Торти