Сметанний крем з цукром просто ідеальна начинка для домашніх бісквітних тортів! Такий крем швидко просочує коржі, робить їх м’якими і соковитими. Кращою начинки не придумати!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Сметана 20% – 400 гр.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Ванільний цукор – 10 гр.

Процес приготування:

Готувати сметанний крем для бісквітного торта з цукром просто! Цукор пересипаємо в глибоку ємність.

Додаємо до нього сметану і ванільний цукор. Збиваємо крем на великих обертах, поки цукор повністю не розчиниться.

Порада: щоб урізноманітнити крем і надати йому більшу апетитність додайте в нього жменю подрібнених горіхів, ягідне варення або мед.

Густий сметанний крем для торта Крем для бісквітного торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Торти