Для торта зі згущеним молоком без випічки ідеально підходить печиво «Ювілейне». Воно має прямокутну форму, жовтий колір, що надає десерту апетитний вигляд і чудовий смак. Крем для торта готується зі згущеного і концентрованого молока. До крему додається лимонний сік або будь-яке варення з кислинкою.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Печиво Ювілейне – 800 гр.
- Молоко згущене – 1 банка
- Молоко коров’яче – 1 банка
- Лимон – 2 шт.
Процес приготування:
Готувати торт з печива Ювілейне зі згущеним молоком без випічки легко! Спочатку підготуйте всі необхідні продукти для приготування торта.
Потім зробіть крем. У глибоку миску налийте два види молока.
Додайте свіжий лимонний сік і віночком їх добре перемішайте. Лимонний сік можна замінити на варення з кислинкою.
Для складання торта візьміть посуд з високими бортиками і застеліть її шматочком фольги або харчової плівки.
Печиво викладіть у форму. Кількість його розраховуйте так, щоб вийшло 4-5 шарів торта.
На кожен шар печива нанесіть приготований молочний крем. Верхній шар печива також намажте кремом.
Тортик по верху посипте подрібненим печивом і поставте на ніч у холодильник для просочення.
Після закінчення цього часу торт з ювілейного печива зі згущеним молоком можете нарізати на порційні шматочки і подати до чаю.
Приємного чаювання!
Торти