Цей торт чимось нагадує домашній чізкейк. У його основі також буде сир і він виходить дуже легким. Проте є одна важлива особливість в його приготуванні: він готується без випічки.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Печиво пісочне – 200 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сир – 400 гр.
  • Вершки – 400 гр.
  • Желатин харчовий – 10 гр.
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Ванілін – 10 гр.
  • Ягоди – за смаком
  • Консервовані персики – 180 гр.
  • Суміш для желе – 1 – 2 пакета

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування торта з печива з сиром і вершками без випічки? Подрібніть печиво в крихту. Вершкове масло розтопіть на повільному вогні і змішайте з печивом.

В роз’ємну форму викладіть пісочно-вершкову масу і сформуйте з неї корж-основу для торта. Форму з коржем поставте в холодильник.

У мисці змішайте вершки, сир, цукор і ванільний цукор, масу добре збийте міксером.

Желатин замочіть у воді. Потім набряклий желатин підігрійте до повного розчинення гранул.

Трохи остигнула желатинову масу введіть в сирну суміш, перемішайте. Влийте отриману масу в роз’ємну форму на корж-основу і поставте її в холодильник на 2-4 години.

Коли торт добре застигне прикрасьте його ягодами і консервованими персиками. Приготуйте желе і залийте їм фрукти. Торт приберіть в холодильник ще на 2-3 години. Дочекавшись повного застигання акуратно вийміть торт з форми і подавайте його на стіл.

Приємного апетиту!

Торти