Цей торт чимось нагадує домашній чізкейк. У його основі також буде сир і він виходить дуже легким. Проте є одна важлива особливість в його приготуванні: він готується без випічки.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Печиво пісочне – 200 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сир – 400 гр.
- Вершки – 400 гр.
- Желатин харчовий – 10 гр.
- Цукор-пісок – 120 гр.
- Ванілін – 10 гр.
- Ягоди – за смаком
- Консервовані персики – 180 гр.
- Суміш для желе – 1 – 2 пакета
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування торта з печива з сиром і вершками без випічки? Подрібніть печиво в крихту. Вершкове масло розтопіть на повільному вогні і змішайте з печивом.
В роз’ємну форму викладіть пісочно-вершкову масу і сформуйте з неї корж-основу для торта. Форму з коржем поставте в холодильник.
У мисці змішайте вершки, сир, цукор і ванільний цукор, масу добре збийте міксером.
Желатин замочіть у воді. Потім набряклий желатин підігрійте до повного розчинення гранул.
Трохи остигнула желатинову масу введіть в сирну суміш, перемішайте. Влийте отриману масу в роз’ємну форму на корж-основу і поставте її в холодильник на 2-4 години.
Коли торт добре застигне прикрасьте його ягодами і консервованими персиками. Приготуйте желе і залийте їм фрукти. Торт приберіть в холодильник ще на 2-3 години. Дочекавшись повного застигання акуратно вийміть торт з форми і подавайте його на стіл.
Приємного апетиту!
Торти