Трубочки з лаваша з сиром і зеленню готуються просто і швидко. З приготуванням цієї страви впорається і молода господиня. На швидку руку у вас буде смачний сніданок або вечерю. В начинку з хорошого твердого сиру додамо варене яйце і зелений лук. Обсмажимо трубочки у льєзоні на сковорідці.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Лаваш (тонкий) – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 300 гр.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Яйце (варене) – 4 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати трубочки з лаваша з сиром і зеленню просто! Відварені яйця і шматок сиру подрібніть на крупну тертку і перекладіть їх на тарілку.

Пір’я зеленого лука промийте і наріжте на маленькі шматочки. Кому цибуля не подобається, можете замінити його на зелений кріп.

В окрему миску покладіть потрібну кількість сметани, майонезу, сіль і перець за смаком і добре все перемішайте.

До натертим яйцю і сиру вилийте приготовлену суміш і начинку ще раз перемішайте.

Потім приготуйте льєзон для обсмажування трубочок. В іншу миску розбийте 2 яйця, налийте до них молоко і добре збийте виделкою.

розгорніть Лаваш на столі і наріжте на квадратні шматочки однакового розміру. Лаваш повинен бути неушкодженим, інакше начинка витече.

На половину кожного шматочки лаваша викладіть сирну начинку.

Всі шматочки з начинкою загорніть в акуратні трубочки.

Добре розігрійте сковорідку з рослинним маслом. Кожну трубочку з начинкою умочіть в приготований льєзон і викладіть на розігріту сковорідку.

Трубочки обсмажуйте на середньому вогні до золотистого кольору з обох сторін.

Обсмажені трубочки з лаваша з сиром і зеленню перекладіть зі сковорідки на паперові серветки, щоб видалити зайве масло. Потім можете подати страву до столу.

Приємного апетиту!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Трубочки з лаваша