Морський салат з креветок і кальмарів воістину називають царським, завдяки своєму вишуканому смаку і подачі. Закуска, прикрашена червоною ікрою, ідеально доповнить ваш святковий стіл.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Креветки свіжі – 200 гр.
- Кальмари – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 2 шт.
- Ікра червона – 2 ч. л.
- Кріп для прикраси
- Сіль – за смаком
- Майонез – 4 ст. л.
Процес приготування:
Готувати царський салат з креветками і кальмарами легко! Відварюємо креветки і кальмари в підсоленій воді. Останні після приготування ріжемо тонкими смужками.
Креветки залишаємо цілими, але якщо вони в панцирі, то видаляємо його.
Відварюємо два яйця, потім подрібнюємо їх для салату.
Цибулину ріжемо тонкими півкільцями і відразу ошпарюємо, щоб овоч не створював гіркий присмак.
Формуємо закуску в глибоку салатницю. На дно хаотично викладаємо яйце і кальмари. Поливаємо невеликою кількістю майонезу.
Далі кладемо ошпарений цибулю і креветки. По центру залишаємо майонез. Прикрашаємо салат з червоною ікрою і свіжим кропом. Готово! Можна подавати до столу.
Салат з кальмарами і майонезом Салат з кальмарами, яйцем і цибулею Салат з креветками і кальмарами Салат з креветками, кальмарами і червоною ікрою Салати з кальмарами Салати з морепродуктами