Простий і швидкий рецепт смачного варення з вишні. Вишня виходить в міру солодка і дуже ніжна, а сироп виглядає неймовірно красивим. Таке варення чудово доповнить будь-яку страву і буде радувати вас всю зиму.
Інгредієнти: на 1.2 л.
- Вишня – 1,5 кг
- Цукор-пісок – 1 кг
- Вода – 100 мл
- Желатин харчовий – 20 гр.
Процес приготування:
Готувати варення-п’ятихвилинка з вишні з кісточками в сиропі на зиму просто! Вишню промиваємо і викладаємо у велику каструлю.
Засипаємо в каструлю цукор і на слабкому вогні доводимо до кипіння.
З киплячого варення ложкою знімаємо пінку.
Желатин замочуємо у воді і, коли він набубнявіє, кладемо його в варення і знімаємо каструлю з плити.
Варення розкладаємо по простерилизованным банкам.
Банки закатуємо стерилізованими кришками і прибираємо під ковдру до повного охолодження.
Готове варення зберігаємо в прохолодному місці. Приємного апетиту!
Варення з вишні Варення з вишні з желатином Варення з вишні з цілими ягодами на зиму Варення з цілими ягодами вишні з кісточками Вишня з цукром на зиму Желе з вишні з желатином