Східний десерт вимагає певного часу і приготування його копітка, але воно того варто. Готувати варення без кісточок з горіхами будемо в 3 етапи, і у нас вийде божественно красиве і смачне ласощі.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Черешня біла – 2 кг
- Волоський горіх – 400 гр.
- Вода – 200 мл
- Цукор-пісок – 1,5 кг
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування варення з білої черешні з горіхами? Черешню вимийте і видаліть кісточки.
Горіхи розріжте на невеликі шматочки і покладіть в середину ягоди на місце кісточки.
Укладіть ягоду в каструлю і всипте до неї цукор. Налийте воду.
Поставте каструлю на плиту і варіть її 7 хвилин на малому вогні, помішуючи. Вимкніть вогонь і залиште охолонути на 3 години. Повторіть процес 3 рази.
Лимон обшпарте окропом і наріжте тонкими невеликими шматочками. При останньому підході додайте подрібнений лимон в варення і перемішайте. Закип’ятіть масу і розкладіть по стерильним банкам до верху і закатайте. Тару переверніть догори дном і закутати ковдрою для спокійного остигання.
Приємного апетиту!
Варення з білої черешні без кісточок Варення з жовтої черешні Варення з жовтої черешні без кісточок Варення з черешні без кісточок Варення з черешні з волоським горіхом Варення з черешні з горіхами Варення з черешні з цілими ягодами без кісточок на зиму