Приголомшливе пряне варення з вишні, кешью з нотками м’яти, кориці і бадьяну. Ласощі виходить дуже запашним і має оригінальний освіжаючий смак.


Інгредієнти: на 0.3 л.

  • Вишня – 300 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Кешью – 100 гр.
  • Вода – 50 мл
  • Кориця – 0,5 шт.
  • Бадьян – 3 зірки
  • Перець духмяний горошок – 3 шт.
  • М’ята свіжа – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати варення з вишні з горіхами, необхідно вишні перебрати, помити і видалити кісточки. Скласти ягоди в каструлю, засипати цукром і, помішуючи, поставити на середній вогонь, накрити кришкою.

добре нагріти Сковороду. Висипати на неї горіхи. Обсмажувати кешью на сухій сковороді до рум’яності. У каструлю покласти корицю, бадьян, перець. Додати м’яту. Перемішати і влити воду.

Висипати горіхи в миску. Коли цукор в ягідному соку розчиниться, прибрати м’яту. Додати в варення горіхи і перемішати.

стерилізувати Банку на пару. Гаряче варення вилити в банку, закрити кришкою. Зберігати близько 1 року.

Приємного апетиту!

Варення з вишні Варення з цілими ягодами вишні без кісточок Вишня з цукром на зиму Вишня у власному соку без кісточок на зиму Вишня у власному соку на зиму