Приготувати свинину в мультиварці дуже просто, необхідно натерти м’ясо спеціями, помістити в чашу і вибрати правильний режим. Таке м’ясо можна подати в гарячому і охолодженому вигляді.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 1 – 1,2 кг
  • Суміш перців – 1 – 1,5 ч. л.
  • Прованські трави – за смаком
  • Часник – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати шматок свинини в фользі в мультиварці? Суміш перців і ароматні трави змішайте.

Шматок свинини помийте, промокніть паперовими рушниками, натріть спеціями і сіллю.

Оберніть м’ясо в два шари фольги, добре закріпіть краю, щоб сік не витікав.

Згорток помістіть в чашу мультиварки, встановіть режим «Випічка» на 1 годину. Через півгодини переверніть м’ясо.

Після звукового сигналу, оповещающего про закінчення програми, розгорніть фольгу і перевірте готовність свинини. Наріжте м’ясо на порції і подавайте на стіл.

Смачного!

Страви з свинини