Вершково-йогуртовий крем відмінно підходить для бісквітного торта. Він виходить легким і ніжним, тому він чудово поєднується з бісквітними коржами. Вершково-йогуртовий крем дозволяє зробити повітряний, освіжаючий і ніжний торт. Такий крем часто використовується для приготування дитячих тортів.


Інгредієнти: на .

  • Вершки 33% – 200 мл
  • Йогурт – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Желатин харчовий – 15 гр.
  • Вода – 90 мл

Процес приготування:

Як приготувати вершково-йогуртовий крем для бісквітного торта? Покладіть в невелику ємність желатин, залийте його водою і дайте набрякнути (10-20 хвилин).

Потім желатин необхідно розтопити. Зробити це можна або на водяній бані, або за допомогою мікрохвильової печі.

Збийте охолоджені вершки.

Помістіть йогурт в глибоку ємність, додайте цукрову пудру.

Все збийте міксером. Не бажано для приготування крему використовувати питний йогурт, але можна використовувати йогурт з різними добавками.

Після цього при постійному збиванні вводимо в йогурт розтоплений желатин. Він повинен бути остившім.

Викладаємо до йогурту збиті вершки.

Акуратно все перемішуємо лопаткою. Відправляємо крем на 30-40 хвилин у холодильник.

Вершково-йогуртовий крем для бісквітного торта готовий!

Приємного вам чаювання!

Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта з вершків Крем для торта з желатином Торти