Для господинь, які сумніваються у своїх кулінарних здібностях, пропонується простий рецепт крему для торта без вершкового масла. Рецепт узятий із старої радянської кулінарної книги, і він перевірений часом. Такий крем добре підходить і для бісквітного торта, і «Наполеона», і медовика.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Яйце – 4 шт.
- Ванільний цукор – 20 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування крему з молока без масла для торта? У каструлю з товстим дном розбийте яйця і насипте до них потрібну кількість цукру.
Потім з допомогою віночка яйця з цукром добре збийте.
Потім налийте до збитим яйцям холодне молоко і перемішайте.
поставте Каструлю на невеликий вогонь і, безперервно перемішуючи суміш віночком, варіть крем, поки він не стане консистенції густої сметани. Важливо, щоб крем не підгорів.
Відміряйте потрібну кількість ванільного цукру.
Потім в киплячий крем всипте цей цукор і добре перемішайте.
Приготований крем з молока без масла можете відразу використовувати для змащення коржів вашого торта. Якщо крем будете застосовувати пізніше, то його поверхня присипте цукром, щоб не утворилася скоринка.
Смачною і вдалою випічки!
Крем для бісквітного торта Крем для медовика Крем для медовика без сметани Медовик Медовик без масла Медовик без сметани