Вершковий крем – ніжна начинка, яка зробить млинцевий торт чудовим смаком! Такий крем зазвичай використовують у приготуванні кондитерських виробів, його використання в якості начинки для млинцевого торта є незвичайним. Проте спробувати варто! Від приготованого десерту – млинцевого торта з вершковим кремом – в захваті будуть всі!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Вершки 33% – 500 мл
- Цукрова пудра – 4 – 5 ст. л.
Процес приготування:
Готувати вершковий крем для млинцевого торта легко! Для зручності відразу підготуйте інгредієнти – вершки і цукрову пудру. Варто відзначити, що перед використанням вершки повинні бути охолодженими, в такому вигляді вони найкраще збиваються.
В глибоку ємність влийте вершки.
Потім всипте до охолодженим вершків цукрову пудру.
Починайте збивати дані інгредієнти на невеликій швидкості, щоб цукрова пудра розчинилася. Потім зробіть швидкість міксера максимальної і збивайте крем до отримання повітряної маси.
Вершковий крем для млинцевого торта готовий! Він вийде густим і буде чудово тримати форму. Відразу по готовності вершковий крем можна використовувати для приготування млинцевого торта.
Приємного вам чаювання!
Крем для млинцевого торта Крем для торта Крем для торта з вершків Торти