Шоколад, як відомо, піднімає настрій і дарує відчуття щастя. Тому десерти і торти з шоколадним кремом користуються великою популярністю. Ми пропонуємо приготувати дуже смачний шоколадний білково-заварний крем для торта.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Вода – 100 мл
- Яйце – 4 шт.
- Какао-порошок – 50 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати шоколадний білково-заварний крем для торта, всипте в каструлю цукор і влийте воду.
Варіть цукровий сироп на середньому вогні до загусання.
Щоб перевірити сироп на готовність, влийте трохи сиропу в холодну воду, якщо з нього можна сформувати кульку, то він готовий.
Білки відокремте від жовтків і збийте їх до щільної білої піни.
В білки влийте тонкою цівкою гарячий цукровий сироп, збивайте на повній потужності 7-10 хвилин.
Потім всипте какао, не припиняючи збивати крем.
Перед тим, як приступити до прикраси торта, дайте крему охолонути.
Приємного апетиту!