Шоколад, як відомо, піднімає настрій і дарує відчуття щастя. Тому десерти і торти з шоколадним кремом користуються великою популярністю. Ми пропонуємо приготувати дуже смачний шоколадний білково-заварний крем для торта.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Вода – 100 мл
  • Яйце – 4 шт.
  • Какао-порошок – 50 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати шоколадний білково-заварний крем для торта, всипте в каструлю цукор і влийте воду.

Варіть цукровий сироп на середньому вогні до загусання.

Щоб перевірити сироп на готовність, влийте трохи сиропу в холодну воду, якщо з нього можна сформувати кульку, то він готовий.

Білки відокремте від жовтків і збийте їх до щільної білої піни.

В білки влийте тонкою цівкою гарячий цукровий сироп, збивайте на повній потужності 7-10 хвилин.

Потім всипте какао, не припиняючи збивати крем.

Перед тим, як приступити до прикраси торта, дайте крему охолонути.

Приємного апетиту!

Білковий крем для торта Заварний крем для торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта