Відбивні зі свинячої корейки – безпрограшний варіант для сімейного обіду, так і для званої вечері. По цьому рецепту м’ясо стабільно виходить соковитим, ніжним і дивовижно смачним, тому з ним просто неможливо потрапити в халепу.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Свиняча корейка – 2 скибочки
- Сир Моцарелла – 100 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Чебрець свіжий – 1 гілка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати відбивні зі свинячої корейки, шматки корейки відбиваємо, солимо їх і перчимо.
У сковороді розігріваємо олію, додаємо туди пропущений через прес часник і гілочку чебрецю.
В сковороду викладаємо свинячу корейку, обсмажуємо з двох боків до рум’яного кольору.
Нарізаємо сир моцарелла пластинками, а помідор – півкільцями.
Форму для випікання застеляємо пергаментом, викладаємо у форму обсмажені відбивні, зверху на них викладаємо помідори і моцарелу.
Продовжуємо готувати корейку в духовці, розігрітій до 180 градусів, 10 хвилин до розплавлення сиру.
Готові відбивні зі свинячої корейки подаємо на обід. Родина буде в захваті.
Відбивні Відбивні зі свинини в духовці Відбивні зі свинини з сиром і помідорами в духовці