Відбивні зі свинячої корейки – безпрограшний варіант для сімейного обіду, так і для званої вечері. По цьому рецепту м’ясо стабільно виходить соковитим, ніжним і дивовижно смачним, тому з ним просто неможливо потрапити в халепу.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Свиняча корейка – 2 скибочки
  • Сир Моцарелла – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Чебрець свіжий – 1 гілка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати відбивні зі свинячої корейки, шматки корейки відбиваємо, солимо їх і перчимо.

У сковороді розігріваємо олію, додаємо туди пропущений через прес часник і гілочку чебрецю.

В сковороду викладаємо свинячу корейку, обсмажуємо з двох боків до рум’яного кольору.

Нарізаємо сир моцарелла пластинками, а помідор – півкільцями.

Форму для випікання застеляємо пергаментом, викладаємо у форму обсмажені відбивні, зверху на них викладаємо помідори і моцарелу.

Продовжуємо готувати корейку в духовці, розігрітій до 180 градусів, 10 хвилин до розплавлення сиру.

Готові відбивні зі свинячої корейки подаємо на обід. Родина буде в захваті.

Відбивні Відбивні зі свинини в духовці Відбивні зі свинини з сиром і помідорами в духовці