Відбивні зі свинини в сухарній паніровці – це дуже швидке в приготуванні домашнє блюдо, воно подобається всім за свій дуже ніжний і соковитий м’ясний смак, а також і за хрустку скоринку. Такими відбивними можна швидко і практично нагодувати всю родину, особливо якщо на гарнір подати зелений горошок і картопляне пюре.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Свинина – 600 гр.
  • Яйце – 3 – 4 шт.
  • Сухарі панірувальні – 1 ст.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати відбивні зі свинини в панірувальних сухарях. Обмийте і обсушіть свинину, наріжте її порційними шматками трохи менше 1 см завтовшки. Краще всього для відбивних використовувати свіжу охолоджену молоду свинину, ошийок, корейку або вирізку.

Трохи з кожної сторони відбийте свинину.

Замаринуйте м’ясо в суміші солі і перцю (або ж додайте приправи до м’яса), нехай полежить так близько чверті години і просочиться.

Потім шматки свинини обваляйте в сухарях з усіх боків.

розбийте Яйця виделкою, умочіть м’ясо в збиті яйця.

Знову обваляйте м’ясо в сухарях, щоб паніровка була більш міцною.

Нагрійте масло в сковороді, смажте на середньому вогні відбивні з одного боку під кришкою.

Переверніть і обсмажте до готовності відбивні з другої сторони.

Соковиті відбивні з хрусткою скоринкою їжте гарячими з будь-яким гарніром.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Відбивні зі свинини на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді