найвдалішим способом приготування м’яса є приготування стейків або відбивних. Відбивні зі свинини – це дуже соковите і смачне гаряче, яке можна подавати з будь-яким гарніром. Простота приготування свинини таким способом робить страву максимально вдалим і повсякденним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 0,5 кг
- Прованські трави – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати відбивну зі свинини на сковороді просто! Для початку потрібно розділити м’ясо на невеликі медальйони приблизно в сантиметр завтовшки. Перед цим треба промити м’ясо і видалити плівки і прожилки.
М’ясо покладіть в пакет і акуратно відбийте його за допомогою молоточка, щоб м’ясо було м’яким і соковитим.
Спеції з’єднайте з сіллю і травами, а потім натріть м’ясо з усіх боків, ретельно втираючи спеції в відбивні перед обсмажуванням.
На добре розігрітій сковороді обсмажте відбивні з обох сторін до готовності і золотистого кольору м’яса. Подавати це блюдо можна з будь-яким гарніром – салатом, овочами, картоплею мул і крупами.
Відбивні Відбивні зі свинини на сковороді