Це смачна і швидка в приготуванні страва обов’язково припаде до смаку всім членам вашої сім’ї. Можливо, весь секрет успіху представленого вашій увазі страви в соєвому соусі, яке може використовувати не тільки в якості маринаду, але і в якості заправки.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча грудка – 2 шт.
  • Соєвий соус – 250 мл
  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 5 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка

Процес приготування:

Почнемо готувати курячі відбивні в соєвому соусі. Для початку необхідно взяти курячі грудки, гарненько промити під струменем проточної води, потім очистити від шкірки і позбутися від кісточок і прожилок. Відбиваємо куряче філе, посипаємо сіллю і перцем.

Потім в окремій мисці змішуємо соєвий соус з цукром, сіллю і рослинним маслом. Отриманою сумішшю змащуємо куряче філе і даємо йому настоятися приблизно півгодини. В іншу миску висипаємо п’ять столових ложок борошна. У ще одній мисці слід збити яйця. Обсмажуємо відбивні на сковороді, попередньо обвалявши їх у яєчної суміші, а потім у борошні.

В якості гарніру до готового блюда рекомендуємо подавати овочі з рисом.

Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Відбивні з курячого філе на сковороді Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні