Приготувати відбивні можна не тільки звичним способом на сковороді, а також запекти куряче м’ясо в духовці в приголомшливому гірчично-медовому маринаді без борошна та яєць. М’ясо виходить соковитим, ніжним і дієтичним. Такі відбивні готуються просто і відмінно гармонують з овочами, запеченими і свіжими.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 2 шт.
  • Гірчиця – 15 гр.
  • Мед – 20 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Майонез – 25 гр.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 0.5 ч. л.
  • Паприка – 0.5 ч. л.
  • Олію соняшникову – 15 мл

Процес приготування:

Як почати готувати курячі відбивні без борошна? У невелику миску викладіть гірчицю, налийте масло, додайте подрібнену попередньо очищений часник, мед і майонез. Посоліть і всипте спеції за бажанням. Ретельно перемішайте всі складові.

Куряче філе промийте і промакните паперовим рушником і наріжте тонкими плоскими шматками уздовж. Трохи відбийте м’ясо, обгорнувши харчовою плівкою.

Перекладіть м’ясо в маринад і добре змастіть всі шматки. Накрийте тарілку з куркою і залиште на 2 години.

Деко застеліть папером для випічки і викладіть відбивні, зверху вилийте на них інший маринад і ставте готуватися в духовку при 180 градусах на 40 хвилин.


Відбивні з курки перекладіть в тарілку і подавайте з соусом або овочами.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в духовці Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці