Відбивні зі свинячої вирізки відрізняються особливо ніжним м’ясом. Для надання соковитості використовуємо маринад з гірчицею і соєвим соусом. Обсмажені до рум’яної скоринки, такі соковиті і ароматні відбивні не можуть не сподобатися.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свиняча вирізка – 400 гр.
- Суміш перців – за смаком
- Приправа для свинини – за смаком
- Сіль – за смаком
- Соєвий соус – 50 мл
- Діжонська гірчиця – 1 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт приготування відбивних з вирізки свинини на сковороді смачний! Свинячу вирізку нарізаємо впоперек волокон пластинами товщиною в сантиметр-півтора. Кладемо нарізане м’ясо на обробну дошку, накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо кухонним молоточком з обох сторін. Свиняча вирізка – досить ніжний вид м’яса, тому старатися при отбивании не потрібно. Достатньо злегка розбити м’ясні волокна.
Кожну відбивну необхідно натерти сіллю, сумішшю мелених перців і будь приправою для свинини. Долонями втираємо посипання в кожен шматок м’яса.
Кожну відбивну поливаємо соєвим соусом і змащуємо гірчицею. Залишаємо м’ясо промаринуватися протягом однієї години.
Промариновані відбивні готуємо до обжарке. Для цього надлишок рідини слід видалити, щоб він не потрапив при обсмажуванні на сковороду.
Рослинне масло в невеликій кількості розігріваємо на сковороді до гарячого стану. Кладемо відбивні в сковороду на середньо-високій температурі плити обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки. Час обсмажування складе орієнтовно три-чотири хвилини з кожного боку. Важливо не пересушити м’ясо. Готові відбивні викладаємо на порційні тарілки і гарячими подаємо на стіл.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини на сковороді