Смачні і ніжні відбивні зі свинини можна приготувати і без використання сиру. Просто замінити його яєчною сумішшю і обваляти в борошні. Вийти апетитна, рум’яна кірочка. А для того, щоб блюдо вийшло ще краще – додамо трохи цибулі і шматочки помідорів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 50 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Зелень – 10 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати відбивні зі свинини в духовці без сиру. Свинину нарізаємо довгастими шматочками, товщиною в 1-1,5 см.

Потім кладемо його в пакет, закриваємо його і відбиваємо спеціальним молотком.

висипаємо Борошно на тарілку і кожен шматочок свинини опускаємо в неї з двох сторін.

Яйця збиваємо в легку пінку. І занурюємо в неї м’ясо.

відбивні, Обсмажуємо на сковороді протягом 1 хвилини. Перевертаємо і обсмажуємо іншу сторону.


Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кільцями. Викладаємо їх на змащене маслом деко під кожен шматочок свинину, можна по кілька відразу.

Зелень миємо й дрібно шаткуємо. Посипаємо їй відбивні.

Посипаємо їх сіллю і перцем.

Помідори також добре миємо й нарізаємо їх нетовстими гуртками.

Ставимо деко в розігріту духову піч і випікаємо при температурі 200 градусів протягом 10 хв.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини в духовці