Смачні і ніжні відбивні зі свинини можна приготувати і без використання сиру. Просто замінити його яєчною сумішшю і обваляти в борошні. Вийти апетитна, рум’яна кірочка. А для того, щоб блюдо вийшло ще краще – додамо трохи цибулі і шматочки помідорів.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 50 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Зелень – 10 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати відбивні зі свинини в духовці без сиру. Свинину нарізаємо довгастими шматочками, товщиною в 1-1,5 см.
Потім кладемо його в пакет, закриваємо його і відбиваємо спеціальним молотком.
висипаємо Борошно на тарілку і кожен шматочок свинини опускаємо в неї з двох сторін.
Яйця збиваємо в легку пінку. І занурюємо в неї м’ясо.
відбивні, Обсмажуємо на сковороді протягом 1 хвилини. Перевертаємо і обсмажуємо іншу сторону.
Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кільцями. Викладаємо їх на змащене маслом деко під кожен шматочок свинину, можна по кілька відразу.
Зелень миємо й дрібно шаткуємо. Посипаємо їй відбивні.
Посипаємо їх сіллю і перцем.
Помідори також добре миємо й нарізаємо їх нетовстими гуртками.
Ставимо деко в розігріту духову піч і випікаємо при температурі 200 градусів протягом 10 хв.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в духовці