Пропоную приготувати курячі відбивні в мультиварці. Мультиварка підійде, якщо вам не потрібно готувати велику кількість відбивних. Якщо ж у вас має велике застілля, то краще скористатися духовкою або сковородою.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряче філе – 800 гр.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Сухарі панірувальні – 2 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати курячі відбивні в мультиварці? Куряче філе викладіть на обробну дошку, накрийте зверху харчовою плівкою.

Відбийте куряче м’ясо кухонним молоточком.

З обох сторін присипте улюбленими приправами.

Твердий сир натріть на крупній тертці, додайте панірувальні сухарі.

Добре перемішайте.

В окрему миску насипте пшеничне або будь-яку іншу муку.

Куряче яйце розбийте в миску, добре перемішайте з допомогою виделки.

На панелі мультиварки виберіть програму «Смаження» (якщо немає такого режиму, виберіть режим «Випічка»), у чашу мультиварки налийте рослинне масло і дайте йому нагрітися.

Відбите куряче м’ясо обваляйте в борошні з обох сторін.

Занурте у збите куряче яйце.

Яйце має обволочь м’ясо повністю.

Надлишків яйця дайте стекти.

Перекладіть куряче м’ясо в сирну суміш, ретельно обваляйте з двох сторін.

Акуратно за допомогою лопатки перекладіть відбивну чашу мультиварки і обсмажте з двох сторін протягом п’яти хвилин. З другої відбивною вчините також.

Готові відбивні подавайте окремо або з улюбленим гарніром, прикрасивши свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні з курячого філе Курячі відбивні