М’ясо з шийної частини – відмінний вибір для соковитих і апетитних відбивних. Важкий шматочок стане відмінним варіантом для вашого обіду або вечері.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Свиняча шия – 250 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Цибуля зелена – для прикраси

Процес приготування:

Почнемо готувати відбивні зі свинячої шиї. З шийної частини вирізаємо шматок стейка товщиною 2 див. Промиваємо під холодною водою, сушимо паперовим рушником і гарненько відбиваємо.

Натираємо боку м’яса сіллю і перцем за вашим смаком.

Збиваємо яйце і ретельно обвалюємо в ньому наш шматочок свинини.

Далі посипаємо відбивну панірувальними сухарями з усіх боків.

розігріваємо Сковороду з невеликим додаванням рослинної олії. І починаємо обсмажувати відбивну.

Обсмажуємо м’ясо на помірному вогні з обох сторін для отримання золотистої скоринки. На кожну сторону знадобиться приблизно 3-4 хвилини.

Перекладаємо відбивну зі свинини в тарілку. Можна зверху посипати подрібнену цибулю для прикраси і аромату. До м’яса підійде будь-який гарнір. Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Відбивні зі свинини на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді