М’ясо з шийної частини – відмінний вибір для соковитих і апетитних відбивних. Важкий шматочок стане відмінним варіантом для вашого обіду або вечері.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Свиняча шия – 250 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Цибуля зелена – для прикраси
Процес приготування:
Почнемо готувати відбивні зі свинячої шиї. З шийної частини вирізаємо шматок стейка товщиною 2 див. Промиваємо під холодною водою, сушимо паперовим рушником і гарненько відбиваємо.
Натираємо боку м’яса сіллю і перцем за вашим смаком.
Збиваємо яйце і ретельно обвалюємо в ньому наш шматочок свинини.
Далі посипаємо відбивну панірувальними сухарями з усіх боків.
розігріваємо Сковороду з невеликим додаванням рослинної олії. І починаємо обсмажувати відбивну.
Обсмажуємо м’ясо на помірному вогні з обох сторін для отримання золотистої скоринки. На кожну сторону знадобиться приблизно 3-4 хвилини.
Перекладаємо відбивну зі свинини в тарілку. Можна зверху посипати подрібнену цибулю для прикраси і аромату. До м’яса підійде будь-який гарнір. Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Відбивні зі свинини на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді