Перед вами один з простих рецептів відбивних зі свинячої вирізки. М’ясо готується швидко, і виходить смачним і соковитим. Таке блюдо можна подавати на сніданок, враховуючи економію часу, так і на обід, і вечерю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свиняча вирізка – 500 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати відбивні зі свинячої вирізки. Свіжу свинячу вирізку нарізаємо порційними шматочками товщиною близько 1,5 см.
Нарізані шматочки м’яса для зручності (щоб м’ясо не розліталося по кухні) загорніть в харчову плівку і тупою стороною молотка відбийте.
Курячі яйця інтенсивно збиваємо віночком, можна додати трохи солі.
Підготовлене м’ясо приправляємо сіллю і меленим перцем, потім з обох сторін обвалюємо в борошні.
Далі відбивні потім у збитих яйцях.
На розігріту сковороду з рослинним маслом відправляємо обсмажуватися відбивні. Готуємо страву на помірному вогні, на початку приблизно по 2 хвилини з кожного боку (як тільки м’ясо почне виділяти сік), потім обсмажуємо з обох сторін до повної готовності.
Готові відбивні зі свинячої вирізки подаємо до столу в теплому вигляді з гарніром або салатом. За бажанням можна подавати до столу як самостійне блюдо.
Приємного вам апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді Свинячі відбивні в клярі на сковороді