Відбивні зі свинячої вирізки в духовці – страва дуже простий в приготування і знайоме багатьом господиням. Його можна подавати як до святкового, так і до щоденного обіднього столу. Свиняча вирізка по цьому рецепту виходить ніжною, апетитною і, що головне, соковитою.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 700 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати відбивні зі свинячої вирізки в духовці. Свинячу вирізку моєму, обтираем паперовим рушником. Ріжемо м’ясо на шматочки товщиною близько 1,5 см, відбиваємо їх. Свинину солимо і перчимо за смаком.

Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями.

Сир натираємо на крупній тертці.

На м’ясо викладаємо цибулю.

Зверху поливаємо шматочки свинини майонезом.

Форму для запікання застеляємо фольгою. Змащуємо всю поверхню форми рослинним маслом. Викладаємо на неї свинину. Готуємо відбивні зі свинячої вирізки в духовці, розігрітій до 180 градусів близько півгодини.

Дістаємо м’ясо з духовки, даємо йому постояти 5 хвилин – і можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини в духовці Відбивні зі свинини з сиром в духовці Відбивні зі свинини з сиром і майонезом в духовці Відбивні зі свинини з сиром і цибулею в духовці