Представлений вашій увазі рецепт, безсумнівно, припаде до душі тим, що хоче насолодитися смаком свинячої відбивної без будь-яких панировок. Процес приготування цієї страви досить простий, до того ж це займемо мінімум часу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свиняча корейка – 500 гр.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Приправа для м’яса – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування відбивних зі свинини без кляру? Свинину необхідно нарезаться скибочками примірної товщиною в сантиметр.

Обгортаємо кожен скибочку харчовою плівкою і гарненько відбиваємо кухонним молоточком.

Відбивні необхідно натерти спеціями для м’яса. Досвідчені кулінари рекомендують не використовувати при цьому сіль, оскільки в такому випадку м’ясо може бути позбавлена соковитості.

На сковорідці розігріваємо рослинне масло, потім туди викладаємо шматки м’яса і обсмажуємо їх з кожної сторони по одній хвилині. Перед подачею відбивні можна посолити. В якості гарніру до свинячим отбивным можна використовувати картоплю, рис, макарони або овочеву суміш. Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини на сковороді