Існують універсальні блюда, які підходять як для свята, так і для домашнього обіду або вечері. Відбивні з курячого стегна вигідно відрізняються від відбивних, приготованих з курячого філе, своєю м’якістю і соковитістю. Цей рецепт обов’язковий для приготування для тих, хто шукає свою коронну страву.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячий окорочок – 6 шт.
  • Борошно пшеничне – 50 гр.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати відбивні з курячого стегна. Стегенця моєму, просушуємо на паперовому рушнику. Для отримання філе курячого стегна надрізаємо шкірку з одного боку окосту.

Вздовж кістки робимо надріз, обрізаємо м’ясо навколо суглоба.

Підрізаючи м’ясо навколо кістки, видаляємо кістку.

Хребет окосту також видаляємо.

Готові філе курячого стегна солимо і перчимо за смаком.

Трохи відбиваємо філе через харчову плівку.

висипаємо Борошно на плоску тарілку, паніруємо в неї м’ясо.

Відбивні з курячого стегна викладаємо на сковороду з рослинним маслом.

Смажимо з двох сторін до золотистого кольору. Подаємо відбивні з курячого стегна з будь-яким гарніром. Буде смачно!

Відбивні Курячі відбивні на сковороді