Смачне, поживне блюдо для великого сімейного обіду. Відбивні і картоплю в йогуртном соусі виходять особливо ніжними, а сирна скоринка додасть особливу апетитність.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Кефір – 0.6 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 8 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати відбивні зі свинини в духовці з картоплею? На деко заздалегідь кладемо папір для запікання. Чистимо і промиваємо картоплю. Розрізаємо його невеликими кружечками. Кладемо їх на деко і посипаємо перцем і сіллю.

Свинину ріжемо на поздовжні шматочки і відбиваємо їх кухонним молотком. Викладаємо їх поверх картоплі. Шматочки свинини також посипаємо перцем і сіллю.

Цибулини чистимо від луски і розрізаємо їх на кільця і півкільця. Кладемо їх поверх відбивних.

Помідори черрі моєму і кладемо їх на деко в довільному порядку.


Сир натираємо на крупній тертці і змішуємо його з йогуртом. Готовою сумішшю рівномірно змащуємо верх страви. Ставимо деко в розігріту заздалегідь духову піч і запікаємо при температурі 200 гр. Стежимо і зменшуємо температуру до 180, коли страва вкриється легким скоринкою. Загальний час в духовці від 30 до 40 хв

Приємного апетиту!

Відбивні Страви з кабачків