Сметана часто використовується для приготування м’ясних страв, вона добре пом’якшує м’ясні волокна. Сметанний соус підійде і для відбивних. В результаті у вас вийде дуже соковите блюдо, з ніжним смаком.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Печериці свіжі – 150 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0.5 – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія соняшникова – 3 – 4 ст.

Процес приготування:

Готувати відбивні зі свинини в духовці зі сметаною легко! Свинину промийте, просушіть і наріжте пластами по 1,5 сантиметра завтовшки. Кожен шматок м’яса накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте кухонним молотком. Відбиті шматочки складіть в миску, посипте їх сіллю, спеціями і залийте збитим яйцем.

Цибулю наріжте півкільцями. Гриби наріжте скибочками. На невеликій кількості рослинного масла обсмажте цибулю і гриби до напівготовності.

Відбивні обсмажте з двох сторін на середньому вогні, по 1-2 хвилини на кожну сторону.

Змастіть форму для запікання олією, викладіть в неї відбивні, на м’ясо покладіть грибну суміш, залийте сметаною.

Розігрійте духовку до 190 градусів і запікайте відбивні 30-40 хвилин до готовності м’яса. До отбивным підготуйте легкий гарнір з овочів і зелені.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини в духовці