Зазвичай господині готують куряче філе в клярі, однак, щоб урізноманітнити раціон сім’ї, можна звернутися до рецептом відбивних з курячого філе в паніровці. М’ясо, приготоване за цим рецептом, виходить ніжним і соковитим всередині і хрустким і пікантним зовні. Обов’язково спробуйте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • філе Куряче – 3 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Сухарі панірувальні – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування відбивні з курячого філе в паніровці? Філе помити, просушити на паперовому рушнику, нарізати на невеликі шматочки. Їх відбити, посолити і поперчити.

Яйця трохи збити в окремій ємності, в іншу ємність всипати панірувальні сухарі.

Шматочки філе обваляти в сухарях, потім вмочити в яйці, потім в сухарях.

Смажити відбивні з курячого філе на рослинному маслі з двох боків до утворення золотистої скоринки.

Готові відбивні з курячого філе в паніровці можна подавати з будь-яким гарніром.

Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Відбивні з курячого філе в панірувальних сухарях Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні