Ніжні і соковиті курячі відбивні, приготовані в яйці і борошні, будуть відмінним варіантом обіду або вечері, їх вдало доповнять картопляне пюре, відварені овочі або салат зі свіжих овочів. Курячі відбивні по смаковим якостям не поступаються свинячим, а готуються набагато швидше.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 5 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Приправа для курки – 1 щіпка

Процес приготування:

Почнемо готувати курячі відбивні в яйці. Куряче філе промиваємо під водою, обсушуємо паперовим рушником. Ріжемо філе уздовж на кілька шматочків. Викладаємо відбивні на обробну дошку, накриваємо харчовою плівкою і трохи відбиваємо.

В миску вибиваємо яйце, збиваємо його виделкою.

Потім відбивні в яйце з обох сторін.

В іншій мисці змішуємо борошно, сіль і спеції. Обвалюємо відбивні в борошні з обох сторін.

Сковороду ставимо розігріватися на середній вогонь, додаємо рослинне масло. Викладаємо відбивні на гарячу сковороду і обсмажуємо з обох боків до рум’яної скоринки.

Готові відбивні знімаємо зі сковороди і подаємо з картопляним пюре і овочами. Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні з курячого філе на сковороді Курячі відбивні Курячі відбивні в клярі на сковороді Курячі відбивні на сковороді