Відбивні зі свинини – це смачне і апетитне блюдо. Завдяки кляру м’ясо всередині виходить соковитим і м’яким, а зовні має хрустку скоринку. Спробуйте приготувати відбивні по даному рецепту, після проби це ніжне блюдо знайде своє місце у вашій скарбничці рецептів.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Свинина – 250 гр.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Приправа для свинини – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати відбивні зі свинини в клярі? М’ясо промиваємо під проточною водою, після цього відразу обсушуємо з допомогою паперового рушника. Свинину викладаємо на обробну дошку і розрізаємо на шматочки, товщина яких повинна бути приблизно 1,5 див.

Наступний крок – м’ясо необхідно відбити. Для зручності покладіть на шматочки свинини харчову плівку або целофановий пакет і за допомогою спеціального молоточка відбийте м’ясо.

Міксером збиваємо яйця. Потім кожну відбивну солимо і перчимо за смаком і потім мачає в яєчної суміші.

Після цього м’ясо перекладаємо в миску з пшеничним борошном і обвалюємо його з кожної сторони.

На вогонь ставимо сковороду, додаємо рослинне масло і починаємо смажити відбивні. Робити це краще на середньому вогні. Обсмажуємо м’ясо з кожного боку до рум’яної скоринки.

Відбивні зі свинини в клярі готові! Подавайте соковите і ніжне блюдо в гарячому або теплому вигляді.

Приємного вам апетиту!

Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді Свинячі відбивні в клярі на сковороді