Відбивні зі свинини – це смачне і апетитне блюдо. Завдяки кляру м’ясо всередині виходить соковитим і м’яким, а зовні має хрустку скоринку. Спробуйте приготувати відбивні по даному рецепту, після проби це ніжне блюдо знайде своє місце у вашій скарбничці рецептів.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Свинина – 250 гр.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Масло рослинне – 30 мл
- Приправа для свинини – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати відбивні зі свинини в клярі? М’ясо промиваємо під проточною водою, після цього відразу обсушуємо з допомогою паперового рушника. Свинину викладаємо на обробну дошку і розрізаємо на шматочки, товщина яких повинна бути приблизно 1,5 див.
Наступний крок – м’ясо необхідно відбити. Для зручності покладіть на шматочки свинини харчову плівку або целофановий пакет і за допомогою спеціального молоточка відбийте м’ясо.
Міксером збиваємо яйця. Потім кожну відбивну солимо і перчимо за смаком і потім мачає в яєчної суміші.
Після цього м’ясо перекладаємо в миску з пшеничним борошном і обвалюємо його з кожної сторони.
На вогонь ставимо сковороду, додаємо рослинне масло і починаємо смажити відбивні. Робити це краще на середньому вогні. Обсмажуємо м’ясо з кожного боку до рум’яної скоринки.
Відбивні зі свинини в клярі готові! Подавайте соковите і ніжне блюдо в гарячому або теплому вигляді.
Приємного вам апетиту!
Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини на сковороді Кляр для відбивних зі свинини на сковороді Свинячі відбивні в клярі на сковороді