Навряд чи можна засумніватися в тому, що таке блюдо як відбивні зі свинини в сухарях залишить кого-небудь байдужим. І в першу чергу це стосується представників сильної половини людства. Ніжні і соковиті відбивні, покритої хрусткою скоринкою панірування – відмінний варіант для романтичної вечері з коханим чоловіком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 1 кг
- Яйце – 3 шт.
- Сухарі панірувальні – 200 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування відбивних зі свинини в сухарях. Промиваємо м’ясо під проточною водою.
Потім гарненько відбиваємо його спочатку з однієї, потім з іншої сторони. Відбите м’ясо слід посипати невеликою кількістю солі і перцю.
А зараз займемося приготуванням кляру. В окремій мисці збиваємо яйце з сіллю до однорідного стану. У плоску тарілку насипаємо сухарі.
Приступаємо до смаження відбивних. На розігріту сковороду, политу олією, викладаємо шматочки відбитого м’яса, попередньо зануреного в суміш яйця і солі, а потім обваленого в панірувальних сухарях.
Відбивні необхідно смажити до утворення золотистої скоринки.
Відбивні Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Відбивні зі свинини на сковороді