Навряд чи можна засумніватися в тому, що таке блюдо як відбивні зі свинини в сухарях залишить кого-небудь байдужим. І в першу чергу це стосується представників сильної половини людства. Ніжні і соковиті відбивні, покритої хрусткою скоринкою панірування – відмінний варіант для романтичної вечері з коханим чоловіком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 1 кг
  • Яйце – 3 шт.
  • Сухарі панірувальні – 200 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування відбивних зі свинини в сухарях. Промиваємо м’ясо під проточною водою.

Потім гарненько відбиваємо його спочатку з однієї, потім з іншої сторони. Відбите м’ясо слід посипати невеликою кількістю солі і перцю.

А зараз займемося приготуванням кляру. В окремій мисці збиваємо яйце з сіллю до однорідного стану. У плоску тарілку насипаємо сухарі.

Приступаємо до смаження відбивних. На розігріту сковороду, политу олією, викладаємо шматочки відбитого м’яса, попередньо зануреного в суміш яйця і солі, а потім обваленого в панірувальних сухарях.

Відбивні необхідно смажити до утворення золотистої скоринки.

Відбивні Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Відбивні зі свинини на сковороді