Куряче м’ясо дуже ніжне і його не потрібно сильно відбивати молотком, що значно скорочує час на приготування відбивних. А щоб м’ясо залишалося соковитим попередньо замаринуйте його з соусом і спеціями.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Цибуля порей – 100 гр.
  • Сир – 80 гр.
  • Помідори свіжі – 0.5 шт.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія соняшникова – 1 ч. л.

Процес приготування:

Для того щоб приготувати курячу відбивну з цибулею в духовці, куряче філе помийте, обсушіть і наріжте пластами по 1,5 см в товщину. Кожен шматок відбийте з двох сторін кухонним молотком. Складіть м’ясо в миску, додайте спеції і майонез, перемішайте і залиште на 15-20 хвилин.

Цибулю наріжте кільцями, потім на сковороді на вершковому маслі 5-7 хвилин, щоб цибуля трохи розм’як.

Помідор помийте і наріжте тонкими кружечками. Сир натріть на крупну тертку.


На фольгу покладіть відбивні, на кожен шматочок м’яса покладіть помідори і цибулю, посипте зверху тертим сиром.

Духовку розігрійте до 180 градусів і запікайте відбивні 20 хвилин. Курячі відбивні з цибулею можна подавати до столу з гарніром або робити з ними ситні бутерброди.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні з курячого філе з сиром в духовці Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці Курячі відбивні з картоплею в духовці Курячі відбивні під шубою в духовці