Поєднання свинини з ананасом – це завжди дуже смачно. А коли до них додається ще цибулю і сир, страва запікається в духовці, ‑ такими відбивними можна почастувати гостей на святі або приготувати великий лист на обіди для всієї родини.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 0,5 кг
- Ананас консервований – 1 банка
- Майонез – 200 гр.
- Маслини – 0,5 банок
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати відбивні зі свинини з ананасом просто! М’ясо помити, обсушити паперовими рушниками, нарізати тонкими пластами, відбити кухонним молотком. Натерти свинину сіллю, присипати меленим чорним перцем.
Деко змастити олією. Розкласти по ньому шматочки відбитого м’яса, зверху покласти цибулю, почищений і порізаний на тонкі кільця. Кожну відбивну змастити майонезом.
Кільця ананаса викласти в сито, щоб стік сік. Далі розкласти по 1 кільцю на кожну відбивну, знову полити все майонезом.
Посипати шматки м’яса натертим твердим сиром, в центр кожної шайби з ананаса покласти по одній власної оливки без кісточки. Запікати при температурі 180 градусів духовці протягом півгодини.
Подавати гарячі відбивні зі свинини зі спагеті, вареною картоплею або гречкою.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в духовці Відбивні зі свинини з сиром в духовці Відбивні зі свинини з сиром і майонезом в духовці