М’ясо можна приготувати різними способами, але більш соковитим воно виходить при запіканні в духовці. Додайте до м’яса овочі і тертий сир, і у вас вийде повноцінне блюдо до обіду або вечері.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Вершки 10% або Вершки 20% – 3 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сир – 120 гр.
  • Куряче філе – 400 – 500 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Майонез – 1 ч. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:


Для того щоб приготувати курячі відбивні в духовці, куряче філе промийте, обсушити паперовими рушниками. Наріжте м’ясо шматочками завтовшки 1,5-2 сантиметри.


Кожен шматочок філе відбийте кухонним молоточком з двох сторін. Складіть відбивні в мисці, додайте сіль, подрібнений часник, гірчицю, майонез, перемішайте і залиште на 10 хвилин.

Натріть сир на крупній тертці, додайте яйце і вершки, перемішайте.

Помідор наріжте тонкими часточками. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.

Змастіть деко олією, розкладіть на ньому м’ясо. На кожен шматочок м’яса покласти по часточці томату і трохи цибулі, зверху покладіть сирну суміш.


розігрійте Духовку до 220 градусів і поставте в неї деко з м’ясом. Запікайте відбивні 30 хвилин, за цей час вони покриються апетитною рум’яною скоринкою.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе з сиром в духовці Курячі відбивні Курячі відбивні з картоплею в духовці