Відбивні – гаряче блюдо, яке можна приготувати в будь-який день і навіть на святковий тожество. Основне в процесі приготування – добре відбити м’ясо з двох сторін так, щоб воно не пошкодилося. За рахунок цього м’ясо виходить ніжним і соковитим. Рекомендую приготувати відбивні зі свинини з гірчицею на сковороді.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 700 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Гірчиця – 2 ст. л.
  • Вода – 0.5 склянки
  • Майоран – за смаком
  • Паприка – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Підготуйте необхідні інгредієнти для відбивних. Свинину добре промийте і просушіть паперовими рушниками. М’ясо наріжте на стейки.

Стейки накрийте харчової плівкою і ретельно відбийте з двох сторін кухонним молотком. Поперчіть і посоліть. Посипати майораном.

Цибулю і часник очистіть від лушпиння. Цибулю наріжте невеликими шматочками, часник подрібніть ножем, пропустіть через прес або натріть на дрібній тертці. Обсмажте відбите м’ясо на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії. Потім додайте нарізану цибулю і паприку. Готуйте на повільному вогні під кришкою, поки цибуля не розм’якнути.

Налийте невелику кількість води на сковороду. Коли відбивні стануть м’якими, додати гірчицю і подрібнений часник. Перемішайте, додайте приправи за смаком. Зніміть з вогню. Готові відбивні подавайте порційно зі свіжими овочами або дрібно нарізаною зеленню, а також будь-яким гарніром.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини на сковороді