Відбивні – гаряче блюдо, яке можна приготувати в будь-який день і навіть на святковий тожество. Основне в процесі приготування – добре відбити м’ясо з двох сторін так, щоб воно не пошкодилося. За рахунок цього м’ясо виходить ніжним і соковитим. Рекомендую приготувати відбивні зі свинини з гірчицею на сковороді.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 700 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Гірчиця – 2 ст. л.
- Вода – 0.5 склянки
- Майоран – за смаком
- Паприка – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Підготуйте необхідні інгредієнти для відбивних. Свинину добре промийте і просушіть паперовими рушниками. М’ясо наріжте на стейки.
Стейки накрийте харчової плівкою і ретельно відбийте з двох сторін кухонним молотком. Поперчіть і посоліть. Посипати майораном.
Цибулю і часник очистіть від лушпиння. Цибулю наріжте невеликими шматочками, часник подрібніть ножем, пропустіть через прес або натріть на дрібній тертці. Обсмажте відбите м’ясо на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії. Потім додайте нарізану цибулю і паприку. Готуйте на повільному вогні під кришкою, поки цибуля не розм’якнути.
Налийте невелику кількість води на сковороду. Коли відбивні стануть м’якими, додати гірчицю і подрібнений часник. Перемішайте, додайте приправи за смаком. Зніміть з вогню. Готові відбивні подавайте порційно зі свіжими овочами або дрібно нарізаною зеленню, а також будь-яким гарніром.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини на сковороді