Приготований на мангалі картопля – це дуже смачне блюдо, яке є практично обов’язковим для пікніка на природі. Даний рецепт містить у собі невеликий секрет – для швидкого запікання картоплі на вугіллі необхідно попередньо відварити його в домашніх умовах в мундирі. Це значно прискорить приготування страви на мангалі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Картопля – 1 кг
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Кріп – 30 гр.
  • Цибуля зелена – 30 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати варену картоплю, підсмажену на мангалі? Картопля ретельно промиваємо. Перекладаємо В каструлю помиту картоплю, заливаємо необхідною кількістю води і ставимо на вогонь. Відварюємо картоплю до напівготовності.

Практично готовий картопля знімаємо з вогню і охолоджуємо. Потім його необхідно очистити від шкірки.

Очищений картопля присипаємо сіллю, меленим перцем.

Додаємо до нього рослинне масло.

Перемішайте картопля таким чином, щоб кожен плід був покритий спеціями та олією.

Після цього присипаємо картопля рубаною зеленню, перемішуємо і нанизуємо на шампури.

Відправляємо картоплю запікатися на мангал. Коли картопля досить підсмажиться з усіх боків, зніміть його з вугілля. Блюдо готове, можна пригощатися!

Приємного вам апетиту!

Картопля Картопля на мангалі Картопля на шампурах на мангалі Овочі гриль на мангалі