З великою впевненістю вишневий джем можна назвати улюбленим ласощами як для дорослих, так і дітей. Його можна використовувати не тільки як повноцінний десерт, але і як начинку для приготування пирогів, млинців і булочок. Не можна не відзначити, що вишня – ягода, яка славиться не лише напрочуд приємним смаком, але і вмістом великої кількості вітамінів і мікроелементів. А при приготуванні вишневого джему в мультиравке велика перевага в тому, що більшість вітамінів, які містяться у вишні, зберігають свої корисні властивості.


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Вишня – 0.5 кг
  • Цукор-пісок – 0,7 кг

Процес приготування:

Почнемо готувати вишневий джем в мультиварці. Для початку займемося підготовкою необхідних інгредієнтів. Вишні добре промиваємо, перебираємо і прибираємо кісточки.

Потім викладаємо вишні на дно мультиварки і з’єднуємо з цукром. Все ретельно перемішуємо.

Далі необхідно включить мультиварку на режимі «Молочна каша». Через 35 хвилин відключаємо мультиварку і насолоджуємося смаком вишневого джему. Даємо варенню охолонути, а потім розливаємо його в чисті банки.

Варення з вишні Варення з вишні без кісточок Варення з вишні без кісточок на зиму Вишня з цукром на зиму Джеми