Сьогодні ми поділимося з вами чудовим рецептом приготування заготовки вишні на зиму без цукру. Вишня за нашим рецептом зберігає свої корисні властивості, її смак залишається таким же, як і влітку: яскравим і насиченим, а головне – не містить цукор!
Інгредієнти: на 2 л.
- Вишня – 2 кг
- Вода – 1 л.
Процес приготування:
Рецепт вишні у власному соку без цукру на зиму простий у приготуванні! Для приготування вишні у собственном соку ми вибираємо стиглу ягоду. Уважно перебираємо її, щоб не попадалася червивая. Добре промиваємо в друшляку ягоди і даємо їм стекти.
ставимо На вогонь каструлю з водою, доводимо до кипіння і закидаємо вишню з розрахунку на 1 банку.
Як тільки вишня почала спливати на поверхню води – збираємо її ополоником з невеликою кількістю води і кладемо в попередньо простерилизованную скляну банку.
Коли ми заповнили банку до країв – закручуємо її кришкою, перевертаємо банку догори дном і залишаємо до повного охолодження при кімнатній температурі. Потім прибираємо загортання в прохолодне темне місце.
Таким чином, в одній баночці у нас виходить натуральний вишневий сік без цукру і смачна вишня.
Варення Варення з вишні Варення з вишні без кісточок на зиму Варення з вишні з цілими ягодами на зиму Варення з цілими ягодами вишні без кісточок Вишня на зиму