Неймовірно прості і смачні оладки виходять з додаванням банани і яблука. Фруктова начинка зробить домашній десерт особливим. Спробуйте блюдо для ранкового чаювання.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Банан – 1 шт.
- Яблука – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – за смаком
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до готування яблучно-бананових оладок. Банан натираємо на тертці або подрібнюємо у блендері. Викладаємо отриману масу в глибоку миску.
Очищаємо яблука від шкірки і пропускаємо через крупну тертку. Злегка віджимаємо від соку і кладемо до банану.
До подрібненим фруктів розбиваємо яйце, додаємо цукор, розпушувач і борошно.
Починаємо ретельно розминати масу виделкою.
Після старанного замішування повинно вийти густе тісто.
Викладаємо суміш на сковороду, розігріту маслом.
Обсмажуємо оладки з кожного боку за 1-2 хвилини до утворення скоринки.
Перекладаємо запашні яблучно-бананові оладки в тарілку. За бажанням, доповнюємо шматочками фруктів або сметаною. Приємного апетиту!
Бананові оладки Оладки без дріжджів Оладки без дріжджів і без соди Оладки без молока Оладки з яблуками Оладки на воді