Неймовірно прості і смачні оладки виходять з додаванням банани і яблука. Фруктова начинка зробить домашній десерт особливим. Спробуйте блюдо для ранкового чаювання.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Банан – 1 шт.
  • Яблука – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до готування яблучно-бананових оладок. Банан натираємо на тертці або подрібнюємо у блендері. Викладаємо отриману масу в глибоку миску.

Очищаємо яблука від шкірки і пропускаємо через крупну тертку. Злегка віджимаємо від соку і кладемо до банану.

До подрібненим фруктів розбиваємо яйце, додаємо цукор, розпушувач і борошно.

Починаємо ретельно розминати масу виделкою.

Після старанного замішування повинно вийти густе тісто.

Викладаємо суміш на сковороду, розігріту маслом.

Обсмажуємо оладки з кожного боку за 1-2 хвилини до утворення скоринки.

Перекладаємо запашні яблучно-бананові оладки в тарілку. За бажанням, доповнюємо шматочками фруктів або сметаною. Приємного апетиту!

Бананові оладки Оладки без дріжджів Оладки без дріжджів і без соди Оладки без молока Оладки з яблуками Оладки на воді