Індичка чудово поєднується з будь-якими гарнірами, тому їй так часто віддають перевагу серед інших видів м’ясних продуктів. Щоб блюдо було більш ароматним, його можна замаринувати зі спеціями. А прийом смаження м’яса на сухій сковороді залишає м’ясо соковитим всередині.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Філе індички – 700 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 1,5 ст. л.
  • Вода – 4 ст. л.
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати індичку шматочками на сковороді? Філе індички промийте і просушіть, наріжте невеликими шматочками.

Перекладіть м’ясо в миску, додайте сіль, перець і спеції за смаком.

Влийте рослинне масло. Добре перемішайте і залиште на 15-20 хвилин.

Розігрійте сковороду, викладіть індичку, смажте на середньому вогні 10-12 хвилин, періодично помішуючи.

Коли рідина випарується, зменшіть вогонь і продовжуйте смажити індичку до рум’яного кольору.

Далі додайте воду на сковороду, дочекайтеся поки вона закипить і знімайте м’ясо з вогню.

Подавайте м’ясо з рубаною зеленню до будь-якого гарніру за вашим смаком.

Приємного апетиту!

Індичка Індичка на сковороді