Індичка чудово поєднується з будь-якими гарнірами, тому їй так часто віддають перевагу серед інших видів м’ясних продуктів. Щоб блюдо було більш ароматним, його можна замаринувати зі спеціями. А прийом смаження м’яса на сухій сковороді залишає м’ясо соковитим всередині.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Філе індички – 700 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 1,5 ст. л.
- Вода – 4 ст. л.
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати індичку шматочками на сковороді? Філе індички промийте і просушіть, наріжте невеликими шматочками.
Перекладіть м’ясо в миску, додайте сіль, перець і спеції за смаком.
Влийте рослинне масло. Добре перемішайте і залиште на 15-20 хвилин.
Розігрійте сковороду, викладіть індичку, смажте на середньому вогні 10-12 хвилин, періодично помішуючи.
Коли рідина випарується, зменшіть вогонь і продовжуйте смажити індичку до рум’яного кольору.
Далі додайте воду на сковороду, дочекайтеся поки вона закипить і знімайте м’ясо з вогню.
Подавайте м’ясо з рубаною зеленню до будь-якого гарніру за вашим смаком.
Приємного апетиту!
Індичка Індичка на сковороді