Лагман з апетитною яловичини не складно приготувати в домашніх умовах. Ситне наваристое страва підходить для обіду або вечері на велику компанію. Оцініть захоплюючий процес приготування.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Локшина для лагмана – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – 1 пучок
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати лагман з яловичини в домашніх умовах? Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Сюди кладемо порізану невеликими кубиками яловичину і смажимо її до рум’янцю.
Дрібно подрібнюємо необхідні кубики ножем: болгарський перець, помідори, цибулю і часник.
Додаємо овочі, м’ясо, заливаємо водою і тушкуємо на невеликому вогні близько 1 години, поки м’ясо не стане м’яким всередині. Сіль і спеції додаємо за смаком.
В цей час можна окремо відварити локшину для лагмана.
В порційні тарілки розкладаємо готовий лагман, додаємо до нього локшину і подрібнену свіжу зелень для додаткового аромату. Приємного апетиту!
Лагман Лагман з яловичини Лагман з яловичини з локшиною Лагман з яловичини класичний Лагман з яловичини по-узбецьки