Лагман з апетитною яловичини не складно приготувати в домашніх умовах. Ситне наваристое страва підходить для обіду або вечері на велику компанію. Оцініть захоплюючий процес приготування.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Локшина для лагмана – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – 1 пучок
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати лагман з яловичини в домашніх умовах? Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Сюди кладемо порізану невеликими кубиками яловичину і смажимо її до рум’янцю.

Дрібно подрібнюємо необхідні кубики ножем: болгарський перець, помідори, цибулю і часник.

Додаємо овочі, м’ясо, заливаємо водою і тушкуємо на невеликому вогні близько 1 години, поки м’ясо не стане м’яким всередині. Сіль і спеції додаємо за смаком.

В цей час можна окремо відварити локшину для лагмана.

В порційні тарілки розкладаємо готовий лагман, додаємо до нього локшину і подрібнену свіжу зелень для додаткового аромату. Приємного апетиту!

Лагман Лагман з яловичини Лагман з яловичини з локшиною Лагман з яловичини класичний Лагман з яловичини по-узбецьки