Універсальний рецепт галушок, які можна додати в будь-який суп і бульйон. Деякі господині навіть молочний суп готують з галушками. Вони роблять суп більш ситним і поживним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 4 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ч. л.
  • Вода – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати тісто для галушок в суп? У миску розбийте одне яйце, додайте сіль і перець за смаком. Збийте інгредієнти виделкою.

Потім додайте дві столові ложки пшеничного борошна і рослинне масло.

Далі влийте теплу воду. Можна замінити воду бульйоном, якщо галушки будуть додані в м’ясний суп.

Потім додайте борошно і замісити не дуже густе тісто без грудочок.

Тісто для галушок набирайте маленькою ложкою і опускайте його в киплячий суп. Спочатку галушки опустяться на дно каструлі. Коли галушки будуть плавати на поверхні, суп готовий і можна накривати на стіл.

Приємного апетиту!

Галушки Галушки для супу Галушки для супу з борошна та яєць