Універсальний рецепт галушок, які можна додати в будь-який суп і бульйон. Деякі господині навіть молочний суп готують з галушками. Вони роблять суп більш ситним і поживним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 4 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ч. л.
- Вода – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати тісто для галушок в суп? У миску розбийте одне яйце, додайте сіль і перець за смаком. Збийте інгредієнти виделкою.
Потім додайте дві столові ложки пшеничного борошна і рослинне масло.
Далі влийте теплу воду. Можна замінити воду бульйоном, якщо галушки будуть додані в м’ясний суп.
Потім додайте борошно і замісити не дуже густе тісто без грудочок.
Тісто для галушок набирайте маленькою ложкою і опускайте його в киплячий суп. Спочатку галушки опустяться на дно каструлі. Коли галушки будуть плавати на поверхні, суп готовий і можна накривати на стіл.
Приємного апетиту!
Галушки Галушки для супу Галушки для супу з борошна та яєць