За цим рецептом у вас вийде смачна, малосолоний форель. Щоб швидко засолити рибу, наріжте її невеликими шматочками. Так само при самостійному засоленні, ви можете контролювати ступінь засолу форелі.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Форель – 500 – 600 гр.
  • Сіль – 5 ст. л.

Процес приготування:

Тушку форелі обробити, помийте, відріжте голову і хвіст. Потім акуратно зніміть шкіру і видалити великі кісточки.

У вас вийде два великих шматка філе. Наріжте їх тонкими пластинками.

Складіть шматочки форелі у форму шарами, просипаючи їх великою кількістю солі.

Верхній шар форелі також добре просыпьте сіллю. Залиште рибу на 15 хвилин при кімнатній температурі.

Потім накрийте форму кришкою і поставте в холодильник на 2 години. Малосолоний форель готова, перед подачею видаліть з неї залишки солі. Така рибка красиво виглядає на бутербродах.

Приємного апетиту!

Засолювання риби Солона форель Страви з риби Як засолити форель шматочками