З допомогою хлібопічки Редмонд ви можете просто і швидко приготувати апетитну і ароматну буханець пшеничного хліба для сімейного столу. Щоб хлібець вийшов смачним, продукти закладайте в певній послідовності: борошно, сіль, цукор, олія, дріжджі, вода. Випічку справляєте на програмі №1 «Класичний», встановивши вага буханця і колір.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Борошно пшеничне – 750 гр.
  • Сухі дріжджі – 1.5 ч. л.
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Вода – 370 мл
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як спекти пшеничний хліб в хлібопічці Редмонд? У відерце хлібопічки просійте на сито точно відміряну кількість пшеничного борошна.

Потім насипте потрібну кількість солі.

Після насипте солі в відерце цукор. Для більш солодкої випічки додайте цукру на півтори ложки більше.

Потім налийте ложку рослинної олії.

Потім насипте сухі дріжджі, тільки важливо, щоб вони були якісними і добре працювали. В останню чергу налийте у відро теплу воду.

На хлібопічці Редмонд встановіть програму №1 «Класичний», вага буханця – «1000 г», колір «Середній». Увімкніть кнопку «Старт/Стоп».

Якщо у вас мало досвіду у випічці хліба, через 7ؘ10 хвилин відкрийте кришку і подивіться, який стан замішаного хліба. Воно повинно бути не дуже густим або рідким. Якщо треба – відкоригуйте борошном або водою. Прилипли до стінок залишки тіста рукою обережно приберіть.

Після сигналу про закінчення програми буханець хліба остудіть на решітці можете, нарізавши на скибочки, подати до столу.

Смачною і вдалою випічки!

Білий хліб в хлібопічці Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Редмонд Хліб на воді в хлібопічці