З допомогою хлібопічки Редмонд ви можете просто і швидко приготувати апетитну і ароматну буханець пшеничного хліба для сімейного столу. Щоб хлібець вийшов смачним, продукти закладайте в певній послідовності: борошно, сіль, цукор, олія, дріжджі, вода. Випічку справляєте на програмі №1 «Класичний», встановивши вага буханця і колір.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Борошно пшеничне – 750 гр.
- Сухі дріжджі – 1.5 ч. л.
- Сіль – 2 ч. л.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Вода – 370 мл
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як спекти пшеничний хліб в хлібопічці Редмонд? У відерце хлібопічки просійте на сито точно відміряну кількість пшеничного борошна.
Потім насипте потрібну кількість солі.
Після насипте солі в відерце цукор. Для більш солодкої випічки додайте цукру на півтори ложки більше.
Потім налийте ложку рослинної олії.
Потім насипте сухі дріжджі, тільки важливо, щоб вони були якісними і добре працювали. В останню чергу налийте у відро теплу воду.
На хлібопічці Редмонд встановіть програму №1 «Класичний», вага буханця – «1000 г», колір «Середній». Увімкніть кнопку «Старт/Стоп».
Якщо у вас мало досвіду у випічці хліба, через 7ؘ10 хвилин відкрийте кришку і подивіться, який стан замішаного хліба. Воно повинно бути не дуже густим або рідким. Якщо треба – відкоригуйте борошном або водою. Прилипли до стінок залишки тіста рукою обережно приберіть.
Після сигналу про закінчення програми буханець хліба остудіть на решітці можете, нарізавши на скибочки, подати до столу.
Смачною і вдалою випічки!
Білий хліб в хлібопічці Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Редмонд Хліб на воді в хлібопічці