Яловичина, приготовлена в духовці одним великим шматком, може бути соковитою і смачною. Як це зробити, ви дізнаєтеся з нашого рецепта. Таке м’ясо може стати прикрасою святкового столу або основою смачної перекуски.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 800 гр.
  • Кінза – 1 ч. л.
  • Коріандр – 1 ч. л.
  • М’ята свіжа – 1 ч. л.
  • Орегано – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – 2 ст.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як запекти яловичину цілим шматком в духовці? Візьміть м’якоть яловичини бажано без жорстких прожилок. Помийте і висушіть його.

М’ясо натріть оливковою олією, сухими спеціями і сіллю з усіх боків.

Покладіть яловичину на два аркуші фольги і загорніть краї.

Помістіть згорток у жароміцну форму і відправте м’ясо в духовку. Запікайте яловичину при 160 градусів 1 годину. Потім розгорніть фольгу і готуйте ще 25 хвилин у відкритому вигляді, щоб м’ясо трохи зарум’янилося.

Готову яловичину викладіть на блюдо, наріжте і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Новости