Яловичина, приготовлена в духовці одним великим шматком, може бути соковитою і смачною. Як це зробити, ви дізнаєтеся з нашого рецепта. Таке м’ясо може стати прикрасою святкового столу або основою смачної перекуски.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 800 гр.
- Кінза – 1 ч. л.
- Коріандр – 1 ч. л.
- М’ята свіжа – 1 ч. л.
- Орегано – 1 ч. л.
- Масло оливкове – 2 ст.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як запекти яловичину цілим шматком в духовці? Візьміть м’якоть яловичини бажано без жорстких прожилок. Помийте і висушіть його.
М’ясо натріть оливковою олією, сухими спеціями і сіллю з усіх боків.
Покладіть яловичину на два аркуші фольги і загорніть краї.
Помістіть згорток у жароміцну форму і відправте м’ясо в духовку. Запікайте яловичину при 160 градусів 1 годину. Потім розгорніть фольгу і готуйте ще 25 хвилин у відкритому вигляді, щоб м’ясо трохи зарум’янилося.
Готову яловичину викладіть на блюдо, наріжте і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Новости