Засолити червону ікру горбуші в домашніх умовах можна швидким та простим способом. Оцініть оригінальний рецепт, який не забере ваш вільний час. Пригостіть близьких яскравою і вишуканою закускою.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Ікра горбуші – 150 гр.
  • Вода – 1 склянка
  • Сіль – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як засолити червону ікру горбуші швидко і смачно? Ікру витягуємо з заздалегідь розмороженої тушки горбуші і промиваємо під холодною водою.

Столову ложку солі розчиняємо в теплій воді, ретельно розмішуємо розчин.

Занурюємо в солону воду продукт і залишаємо його тут на 5 хвилин. Після цього плівку легко зняти руками і витягти всі ікринки.

Підготовлені ікринки занурюємо в цей же солоний розчин на 30-60 секунд, потім проціджуємо їх. Зручно використовувати невелике сито.

Перед подачею охолоджуємо ікру горбуші в холодильнику. Швидка і смачна домашня засолювання готова!

Солона ікра Як засолити ікру горбуші в домашніх умовах Як засолити ікру горбуші з замороженої риби Як солити червону ікру