Спосіб соління з цибулевої лушпинням особливо смачний і апетитний. Сало насичується приголомшливим ароматом і ставати ще ніжніше! Таке ласощі стане основою безлічі домашніх делікатесів. Просто пальчики оближеш!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сало свиняче – 800 гр.
- Вода – 1 л
- цибулиння – 2 жмені
- Сіль – 5 ст. л.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Перець духмяний горошок – 7 шт.
- Лавровий лист – 3 шт.
- Кмин – 1 щіпка
- Часник – 6 зуб.
- Суміш перців – за смаком
Процес приготування:
Як засолити сало з цибулевої лушпинням в розсолі? Лушпиння цибулі промиваємо і вичавлюємо.
Додаємо її в воду, засипаємо сіль, цукровий пісок, кладемо лавровий лист, кмин і перець горошком. Ставимо все на плиту і доводимо до кипіння.
В цей час почистимо і промиємо сало, а також поріжемо його брусочками приблизно 5 на 7 див.
Відправляємо сало в каструлю з розсолом і проварюємо на помірному вогні 15 хв. Потім витримуємо сало при кімнатній температурі 12 годин.
Часник чистимо від лушпиння, дрібно кришимо і змішуємо з сумішшю перців.
Обвалюємо кожен шматочок сала в приготовленої суміші і загортаємо його в целофан. Відправляємо в холодильник на пару годин.
Приємного апетиту!
Засолювання сала гарячим способом Як засолити сало в каструлі Як засолити сало в розсолі Як солити сало в розсолі з часником і спеціями