Спосіб соління з цибулевої лушпинням особливо смачний і апетитний. Сало насичується приголомшливим ароматом і ставати ще ніжніше! Таке ласощі стане основою безлічі домашніх делікатесів. Просто пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сало свиняче – 800 гр.
  • Вода – 1 л
  • цибулиння – 2 жмені
  • Сіль – 5 ст. л.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Перець духмяний горошок – 7 шт.
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Кмин – 1 щіпка
  • Часник – 6 зуб.
  • Суміш перців – за смаком

Процес приготування:

Як засолити сало з цибулевої лушпинням в розсолі? Лушпиння цибулі промиваємо і вичавлюємо.

Додаємо її в воду, засипаємо сіль, цукровий пісок, кладемо лавровий лист, кмин і перець горошком. Ставимо все на плиту і доводимо до кипіння.

В цей час почистимо і промиємо сало, а також поріжемо його брусочками приблизно 5 на 7 див.

Відправляємо сало в каструлю з розсолом і проварюємо на помірному вогні 15 хв. Потім витримуємо сало при кімнатній температурі 12 годин.

Часник чистимо від лушпиння, дрібно кришимо і змішуємо з сумішшю перців.

Обвалюємо кожен шматочок сала в приготовленої суміші і загортаємо його в целофан. Відправляємо в холодильник на пару годин.

Приємного апетиту!

Засолювання сала гарячим способом Як засолити сало в каструлі Як засолити сало в розсолі Як солити сало в розсолі з часником і спеціями